Schansen

Schansen is de bijnaam van mijn voorouders.

https://www.schansen.nl/

Een tijdje terug ben ik begonnen met het opzetten van een stamboom van mijn voorouders.
Als basis heb ik mijn opa Frederik Ramaker genomen, getrouwd met Aaltje Meijerink.

De toevoeging Schansen slaat op de bijnaam van zowel mijn vader als van mijn moeder, wier voorouders een tijdje op de boerderij de Schansman in Heemse hebben gewoond. Ik ben Freek van Freek van Schansen Freek, geboren in Heemse en opgegroeid in Baalderveld.

Aanvankelijk heb ik me gericht op de voorouders Ramaker, maar later ben ik de voorouders van mijn moeder, Alberdina Scheffer, gaan toevoegen alsmede de voorouders van van mijn klein-kinderen. De gegevens https://schansen.nl/genealogy/index.php zijn opgeslagen in TNG, The Next Generation of Genealogy Sitebuilding ©, v. 12.0.2, geschreven door Darrin Lythgoe. Gegevens van nog levende personen staan in een besloten deel. Om toegang tot die gegevens te krijgen is het nodig lid te worden of je te registreren voor de familiesite.